Læsetid: 1 min.

Internationale forfatteraftener

25. januar 2007

*Forfatterskolen, Goethe-Instituttet, Institut Francais ogDen Tyske Ambassade arrangerer i fællesskab to aftener i selskab med danske, tyske og franske forfattere og lyrikere. I morgen kl. 20-21.30 gælder det tyskeren Josef Haslinger, franske Evelyn Plantier og den danske digter Morten Søndergaard. På lørdag kl. 20-21.30 kommer Ricardo Montserrat fra Frankrig, og han får selskab af danskerne Christina Hesselholdt, Ida Maria Bertelsen og Benjamin Lauterbach. Der er dansk oversættelse begge aftener. Stedet er Møstings Hus, Andebakkestien 5, 2000 Frederiksberg. Der er fri entré, men man skal tilmelde sig hos karin.rosenbom@ambafrance-dk.org.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu