Læsetid: 1 min.

Iran accepterer ikke forhånds-betingelser

11. september 2006

Den iranske ledelse går ikke med til nogen form for forhåndsbetingelser forud for eventuelle forhandlinger om landets atomprogrammer med FN og flere stormagter. Det slog talsmanden for udenrigsministeriet i Tehe-ran, Hamid Reza Asefi, endnu en gang fast søndag. - At stoppe eller udskyde berigelse af uran er noget, der hører fortiden til. Vi kan ikke vende tilbage til fortiden. Vi ønsker forhandlinger uden forhåndsbetingelser," sagde talsmanden. Udtalelsen kom samtidig med, at Irans chefforhandler i atomspørgsmål, Ali Larijani, er i Wien til forhandlinger med EU's udenrigspolitiske koordinator, Javier Solana, om de iranske atomplaner.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu