Læsetid: 1 min.

Israel anholder Hamas-folk i bundter

25. maj 2007

Israels angreb har ikke hindret raketbeskydningen, og i går tog israelerne så nye metoder i brug. En militærstyrke rykkede ind i byen Nablus på Vestbredden og tog det palæstinensiske selvstyres undervisningsminister, Naser al-Shaer fra Hamas, til fange. Under samme aktion fangede israelerne mindst tre Hamas-parlamentarikere, byens borgmester og viceborgmester og andre folk fra Hamas i Nablus og nærliggende landsbyer. Israels hær sagde senere, at i alt 33 Hamas-folk var blevet anholdt på Vestbredden, og at de nu skulle afhøres.

ritzau/Reuters

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her