Læsetid: 1 min.

Israels justitsminister træder tilbage

Beskyldninger om sexchikane fik i går Israels justitsminister, Haim Ramon, til at træde tilbage. Det skete, efter at Israels rigsadvokat torsda...
21. august 2006

qBeskyldninger om sexchikane fik i går Israels justitsminister, Haim Ramon, til at træde tilbage. Det skete, efter at Israels rigsadvokat torsdag besluttede at tiltale ham for sexchikane. Ramon er en af Israels premierminister, Ehud Olmerts, nære rådgivere og også medlem af Olmerts parti Kadima.

En kvinde har beskyldt Ramon for at have forsøgt "at kysse hende på en aggressiv måde" (læs: med tungen inde i hendes mund) under en social sammenkomst i forsvarsministeriet i Tel Aviv få dage efter, at Israel iværksatte sin offensiv i Libanon. Ramon har kategorisk afvist beskyldningerne om det våde kys.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her