Læsetid: 1 min.

John Bolton stopper som FN-ambassadør

5. december 2006

*USA's kontroversielle FN-ambassadør, John Bolton, fratræder sin post, når hans midlertidige udnævnelse udløber, meddelte Det Hvide Hus i går. En tilbagetræden bliver antagelig en realitet allerede om ganske få dage.

"Præsidenten har modvilligt accepteret den amerikanske FN-ambassadør John Boltons beslutning om, at hans tjenester afsluttes, når hans igangværende udnævnelse udløber," sagde Dana Perino, talskvinde i Det Hvide Hus.Det vides ikke, hvornår præsident Bush vil meddele, hvem der skal afløse Bolton. Trods voldsom modstandmod Bolton blandt demokraterne, besluttede Bush i august 2005 at udnævne ham til FN-ambassadør.

AFP

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her