Læsetid: 1 min.

Jorden hævner sig i nye film

14. marts 2007

Cirka sådan tænker driftige folk i Hollywoods stærkt miljøbelastende filmindustri, skriver New York Times. Derfor kommer snart en bølge af action- og katastrofefilm, hvor miljøet er offeret og vi, menneskeheden, er skurkene. Naturens planter tager hævn ved at forgifte os i M. Knight Shyamalans The Happening, som kommer i 2008. Miljøet er også på dagsordenen i sommerens premiere på spillefilmen om The Simpsons, og i filmene Transformers, James Camerons "Avatar" og en genindspilning af 1950'er-godzilla-baskeren "Creatures From the Black Lagoon."

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu