Læsetid: 1 min.

KALENDER

29. januar 2007

* Gudløs! Moderne religionskritik:

Religionskritik tilhører ikke et bestemt fag, en særlig politisk retning eller en skoledannelse inden for kunst, filosofi eller videnskab. Religionskritik er ikke en ’tro’, men kritisk tænkning. Vi møder den i hverdagen – i videnskaberne, kunst og politik. Mandag d. 29. januar, kl. 9.30-16.30. Det Nye KUA, Københavns Universitet, Njalsgade 126, lokale 23.0.49.

* Biogas i trafikken:

Det er muligt i Sverige, men er det også muligt i Danmark? Seminar i samarbejde mellem BiogasØresund og Biogas Syd.
Torsdag d. 1. februar, kl. 10. DTU, Lyngby, bygn. 113.

* At være jøde i Tyskland i dag:

Professor Jeff Peck fra Humbolts universitet i Berlin holder fordraget: Being Jewish in Germany today.
Torsdag d. 1. februar, kl. 12.00-14.00. Copenhagen Business School, Steen Blichers Vej 22 st., Frederiksberg.

* Danmarks satsning på biobrændsstoffer:

Hvad skal der til for at bringe den danske satsning på biobrændstoffer videre? Investeres der nok i øjeblikket? Og er det det rigtige område at satse på i forhold til energi- og klimaproblematikkerne? Debatmødet er arrangeret af Energi- og Klimapolitisk Netværk under Det Radikale Venstre i Hovedstaden.
Torsdag d. 1. februar kl. 17-19. Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelundsvej 1, Lyngby, bygning 227, rum 039.

* Kristendom, medier og kultur i Ghana:

Gæsteforelæsning af professor Birgit Meyer, Vrije Universiteit, Holland om religion, medier og kultur i Ghana med fokus på okkulte og religiøse temaer i populære film og måden kirken bruger massemedierne.
Fredag d. 2, februar, kl. 13.15-15.00: Center for Afrikastudier, Købmagergade 46, 4 sal.

* Hvem får kræft?:

Adjungeret professor i molekylærbiologi Ulla Birgitte Vogel holder tiltrædelsesforelæsning med titlen: Hvem får kræft? Kræft er oftest forårsaget af en kombination af arv og miljø. Kortlægningen af det humane genom har givet nye muligheder for at undersøge hvilke livsstilsfaktorer og arbejdsmiljøpåvirkninger, der har betydning i forhold til risiko for at få kræft.
Fredag den 2. februar 2007 kl. 14.00. Roskilde Universitetscenter, auditoret, bygning 17/18.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her