Læsetid: 1 min.

KALENDER

8. maj 2006

• Man. den 8. maj kl. 17-18.30: Center for Sundhed og Samfund, Københavns Universitet. Søren Troels Christiensen, formand for Farmaceuter Uden Grænser, holder oplæg om sin forskning om diabetes betydning for hverdagslivet i Tanzania.
Der bliver rig mulighed for spørgsmål.

• Tirs. den 9. maj kl 15: Cafeen på kunst- og kulturvidenskab på KUA. Oplæsning. Fra både fra Danmark og fra Skotland kommer forfattere og læser op. Fra Danmark: Lars Frost og Carsten René Nielsen, og fra Skotland kommer Anne Donovan og Rodge Glass.
Der vil blive serveret øl og vand, og der vil være mulighed for at diskutere samtidslitteratur, hvordan det er at skrive bøger i et lille land, og hvad man ellers har på hjerte med forfatterne og hinanden.

• Ons. den 10. maj kl. 19:00-21:00: Center for sundhed og Samfund, lokale 4.2.26. debatmøde ‘Religion og politik – samfundsvidenskabelige perspektiver’ Blandt oplægsholderne er adjunkt, ph.d., Manni Crone; professor, Peter Gundelach; lektor ph.d.; Lisbet Christoffersen og adjunkt, ph.d., Anders Berg-Sørensen.

• Tors. 11. maj kl. 10 til 16: Copenhagen Business School, Solbjerg Plads 3 i Danske Bank Auditoriet.
Stor international konference på CBS 11. maj analyserer og debatterer Danmarks succes – og anledningen er udgivelsen af bogen ’National Identity and the Varieties of Capitalism: The Danish Experience’, der som hovedkonklusion fortæller, at danske og økonomiske institutioner har fremmet en glidende tilpasning til globaliseringens udfordringer.
Både tidligere EU--kommissær Henning Christophersen og tidligere finans- og udenrigsminister Mogens Lykketoft er til stede.
Se programmet på konferencens hjemmeside www.ihis.aau.dk/freia/ocs/index.php?cf=2

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu