Læsetid: 2 min.

KALENDER

6. marts 2006

- Mandag. den 6.3. Kl. 18.30-20.15: Syddansk Universitet (Odense). Lokale U42. 'Terrorisme, indvandring og organiseret kriminalitet: Nye udfordringer for EU?' Foredrag ved ph.d.-studerende Rens van Munster. EU står over for flere problemer, der vedrører ønsket om at få EU til at fungere efter den store udvidelse i 2004, hvorefter EU består af 25 medlemslande. Også EU's forsøg på at skabe en fælles indvandringspolitik er kontroversiel. Tilmelding: Tlf. 65 60 27 72, fu@fuo.sdu.dk. Arrangør: Folkeuniversitetet i Odense

- Tirsdag den 7. marts kl. 13.: Roskilde Universitetscenter, Hus 25.1. Ann Morissens forsvarer sin afhandling: 'Immigrants' Socio-Economic Outcomes in Different Welfare States, How do they fare?' .

- Tirsdag den 7. marts kl: 14: Roskilde Universitetscenter. Biografen, Hus 03.1.4. Bente Marianne Olsen, forsker ved Socialforskningsinstituttet, holder foredrag om mænds forhold til orlov og arbejdspladskultur.

- Onsdag den 8. marts kl. 13: Roskilde Universitetscenter, Hus 25.1.: Bent Eisenreich forsvarer sin ph.d.-afhandling: 'Adgangsbegrænsning- og regulering til de videregående uddannelser'.

- Onsdag den 8. marts kl. 16-22: Aalborg Universitet, Krogsstræde 3, lokale 1.104. Temaaften om kinesiske film. Studiemiljøudvalget på Humaniora og temagruppen 'I MEDIE RÆS' sætter kinesisk film på plakaten, hvor de to viste film vil være 'Mountain Patrol' og 'Beijing Bicycle'. Henrik Rytter fra filmagasinet Mifune vil afholde oplæg til filmene. Arrangør: Humanioras studiemiljøudvalg og I MEDIE RÆS.

- Torsdag den 9. marts kl: 16.30: Copenhagen Business School, Dalgas Have, 'Mens vi venter på regeringen'. Torben M. Andersen, Velfærdskommissionens formand og Kristian Ebbensgaard (V) formand for Amtsrådsforeningen, amtsborgmester i Roskilde Amt og regionsrådsformand i Region Sjælland vil debattere struktur, velfærd og sundhed i Det Nye Danmark - mens vi venter på regeringens udspil. Torben M. Andersen og Kristian Ebbensgaard vil bl.a. give deres bud på, hvor langt politikerne tør gå i reformiveren.

- Fredag den 10. marts kl. 15: Syddansk Universitet (Odense). Lokale U91. Tiltrædelsesforelæsningen ved professor, dr.phil. Per Boje, 'Den nødvendige industri- og erhvervshistorie - om samarbejde mellem universitet og erhvervsliv'. Arrangør: Institut for Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse og Center for Industri- og Erhvervshistorie

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her