Læsetid: 1 min.

KALENDER

20. november 2006

* Mandag den. 20 november, kl. 13.00: Auditorium 15.0, Roskilde Univeristetscenter: Ph.d.-forsvar - Department of Science, Systems and Models. Bjarke K.V. Hansen forsvarer sin ph.d-afhandling: 'Intramolecular hydrogen bonding. Spectroscopic and theoretical studies of vibrational transitions in some b-hydroxy-keytones.' Alle er velkomne.

* Tirsdag den 21. november, kl. 09.15-12.00: Nye KUA, lok. 23.02.06. Kierkegaard Research Center. Kierkegaards (Anti) political Thought. Forelæsning om Søren Kierkegaards anti-politiske filosofi ved Janne Kylliänen. Arrangør er Copenhagen Collegium for Advanced Studies.

* Torsdag den 23. november, 12.15-14.00: Syddansk Universitet, Odense, lokale U26. Foredrag: Nuclear Proliferation: Threats & Solutions.

Anne Gazeau-Secret (Frankrigs ambassadør i Danmark), professor Bernard Sitt (University of Marne-la-Vallée) & lektor Sten Rynning (SDU) diskuterer atomvåben og international sikkerhedspolitik. Nordkorea og Iran - hvad kan det internationale samfund gøre?

* Torsdag den 23. november, kl. 20.00: Vartov, Farvergade 27, opg. H. 'København con amore'. Foredrag af forfatter Søren Ulrik Thomsen og forfatter og dramatiker Jokum Rohde. Arrangeres af Studenterkredsen ved Københavns Universitet og koster 25 kroner for ikke-medlemmer.

* Fredag den 24. november, kl. 10.00-15.30: Aalborg Universitet, lokale 31, Fibigerstræde 1. Temadag: Målrettede data til dine analyser

I samarbejde med Aalborg Universitet afholder Danmarks Statitik temadag om bl.a. forskeres muligheder for anvendelse af microdata til specialtilpassede spørgeskemaundersøgelser. Alle er velkomne, og kan deltage ved at sende en e-mail til mfm@dst.dk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her