Læsetid: 1 min.

KALENDER

6. november 2006

* Man. den 6. november, kl. 9.45.00-11.30: Festsalen, Københavns Universitet, Frue Plads: En offensiv udenrigspolitik? Debat med Per Stig Møller. Hvor står Danmark globalt set? Hvordan vil dansk udenrigspolitik udvikle sig de kommende år? Hvilken rolle spiller EU i den sammenhæng? Efter Per Stig Møllers tale er der debat med deltagerne i salen. Ordstyrer er prorektor Lykke Friis.

nTir. den 7. november, kl. 08.15-10.00: Københavns Universitet, Inst. for statskundskab, lok. 2.1.36: Gæsteforelæsning om det transatlantiske forhold og klassisk realisme-teori.

Steen Rynning, lektor ved institut for statskundskab, Syddansk Universitet, holder foredrag på kurset 'Realisme og Stormagtspolitik' om klassisk realisme-teori og det transatlantiske forhold'.

* Tir. den 7. november, kl. 09.30 -14.00: Syddansk Universitet, Odense, lokale U55: Foredrag: Science Day - Livet er fedt.

Livet er fedt: Krop, gener og overvægt er et arrangement, hvor gymnasieelever og lærere får et indblik i den nyeste forskning inden for gener, fedtstoffer og overvægt. Med Professor Ole G. Mouritsen, professor Karsten Kristiansen og antropolog Pernille Andreassen.

* Tor. den 9. november, kl. 15.45-17.30: Festsalen, Københavns Universitet, Frue Plads: Debat med Tjekkiets præsident Vaclav Klaus - Suveræne Europa? Hvordan kan EU afbureaukratiseres? Hvad skal balancen være mellem frihandel og sociale hensyn? Hvad er status i Centraleuropa efter 2,5 års medlemskab?

Efter præsidentens tale er der debat med deltagerne i salen. Ordstyrer er prorektor Lykke Friis.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu