Læsetid: 1 min.

Københavnsk jobmarked en succes

10. januar 2007

*En succes ud over alle forventninger. Sådan betegner Københavns Kommunes integrations- og beskæftigelsesborgmester, Jakob Hougaard (S), gårsdagens jobmarked på Københavns Rådhus, hvor 4.052 interesserede kom forbi for at orientere sig om de i alt 558 job, som de 26 deltagende virksomheder tilbød. I alt blev der indgået aftaler om 2.962 samtaler om stillinger, og borgmesteren har store forventninger til, at jobbene bliver besat. Den lange kø til jobmessen beviste motivationen til job.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu