Læsetid: 1 min.

Købstilbud på DR's koncerthus

30. december 2006

*Ejendomsselskabet Pihl & Partnere gav torsdag købstilbud på DR's endnu ikke færdigbyggede koncerthus. Tilbuddet lyder på 375 millioner kroner. Ejendomsselskabet Pihl & Partnere vil sikre DR og har derfor torsdag tilbudt at købe det endnu ikke færdigbyggede koncerthus. Advokat og administrerende direktør for Pihl og Partnere, Michael Walling, siger at købstilbuddet ikke udelukkende skal ses som en kommerciel investering, men skal ses som en fremtidssikring af DR som bærende kulturinstitution og fremtidens multimediecenter i Danmark, således at DR kan forblive en del af befolkningens fælles kulturarv. Hvis købet gennemføres, vil der blive udbudt 5000 folkeaktier i koncerthuset.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her