Læsetid: 1 min.

Kommuner kræver flere penge

31. august 2006

oFlere penge på finansloven til kommunal velfærd og mere retfærdig afregning for kommunalreformen er krav, som ni jyske borgmestre vil drage til Christiansborg for et besøg hos Folketingets kommunaludvalg. Flokken tæller borgmestre fra både Socialdemokratiet, Venstre og de konservative. Og de har det fælles problem, at de står over for store besparelser på næste års budget, siger borgmester i Århus, Nicolai Wammen (S). Han vil blive ledsaget til København af de kommende borgmestre i Odder, Ny Horsens, Ny Silkeborg, Syddjurs, Norddjurs, Ny Randers, Ny Viborg og Ny Holstebro.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her