Læsetid: 1 min.

Konflikten forværres på Sri Lanka

18. august 2006

Situationen i Sri Lanka forværres time for time. Samtidig er amerikanske diplomater i landet for at forsøge at bringe de to parter i tale i kølvandet på de værste kampe, siden våbenhvileaftalen fra 2002. Men imens fortsætter De Tamilske Tigre (LTTE) og regeringsstyrkerne kampene, og i hovedstaden, Colombo, kom det torsdag til sammenstød under en fredsprotest. Amerikanerne er 'dybt bekymrede' over kampene, der siden december har kostet mere end 1.500 mennesker livet.

Efter et møde med Mahinda Rajapakske, opfordrede den amerikanske repræsentant til, at der bliver sat en øjeblikkelig stopper voldshandlingerne. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her