Læsetid: 1 min.

Konservativ kritik af Seeberg

26. maj 2007

En folketingskandidat har meldt Gitte Seeberg til Datatilsynet for at have beholdt oplysninger fra De Konservative, efter at hun forlod partiet, og anmeldelsen bakkes op af de Konservatives generalsekretær, Morten Bangsgaard.

"Hvis man ikke har været inde og tilmelde sig hendes nyhedsbrev, så kan jeg godt forstå, at folk reagerer på den måde. Claus (folketingskandidaten, red.) har jo gerne villet læse hendes nyhedsbrev, mens hun endnu var med hos os, men det er så anderledes nu," siger Morten Bangs-gaard til internetavisen 180Grader.dk.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her