Læsetid: 1 min.

KU har rekordoverskud

25. maj 2007

102 mio kroner lyder overskuddet for 2006 på til trods for, at der herskede noget nær dommedagsstemning og udsigt til et minus på 34 mio. tidligere på året. Den glædelige overraskelse får dog ikke universitetsdirektør Jørgen Honoré til at invitere medarbejderne til forbrugsfest. De 102 mio kroner bliver i stedet overført til egenkapitalen, så der er noget at tære på i tilfælde af magre tider. Årsagen til overskuddet er ifølge universitetsdirektøren, at der er uddannet flere kandidater end forventet, og det udløser et større tilskud fra staten.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu