Læsetid: 1 min.

Den kulturelle union

20. juni 2007

Kan kunsten være med til at udvikle det europæiske civilsamfund og det europæiske demokrati? Kan Europa på ny udnytte sine potentialer og blive en kulturel supermagt? Nogle af disse spørgsmål vil blive besvaret på eftermiddagens debatarrangement i Diamanten under overskriften 'Europa - en kulturel supermagt'. Den svenske forfatter og mangeårige Østeuropa-korrespondent Richard Swartz er inviteret til at diskutere sammen med EU-eksperten Marlene Wind fra Københavns Universitet og presse- og kulturråd ved den danske ambassade i Berlin, Uffe Andreasen. Debatarrangementet finder sted i aften kl. 20 i Dronningesalen i Diamanten. Fri entré. /pn

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her