Læsetid: 1 min.

Kunstner på politistationen

23. maj 2007

Forud for et besøg af den russiske præsident, Vladimir Putin, protesterede han med en plakat, der forestillede præsidentens kontrafej med en skydeskive hen over. På plakaten stod "Henretter Putin journalister?" Det er uklart, om Egesborg blev anholdt. Det siger han selv til det østrigske nyhedsbureau APA, at han blev. Men politiet forklarer, at de tog ham med på stationen, og han fik lov til at beholde sin mobiltelefon. Egesborg er medlem af kunstnergruppen Surrend, der har lanceret en hjemmeside, hvor præsident Putin kritiseres for sit anstrengte forhold til ytringsfrihed.

ritzau/APA

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her