Læsetid: 1 min.

Kunstnerpris til billedhuggere

14. november 2006

*På fredag modtager billedhuggerne Kirsten Lockenwitz, Morten Stræde og Erik Varming den største kunstnerpris herhjemme. Prisen består af 400.000 kroner fra Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsen Legatet.

Kunstpriserne er siden 1959 blevet uddelt i til musikere og komponister i ulige år og til billedhuggere i lige år. Overækkelsen finder sted i Den Frie Udstillingsbygning i København, hvor de tre billedhuggeres gamle og nye værker udstilles. Udstillingen åbner på lørdag og varer frem til den 10. december. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu