Læsetid: 1 min.

Lejere skal betale 10 mia. mere

16. september 2006

Boligskatterne stiger med 10 milliarder kroner, vurderer BRFkredits cheføkonom.

Mens boligejerne fryder sig over de stigende boligpriser og regeringens skattestop, så skruer kommunerne op for ejendomsbeskatningen. Det sker ved at hæve grundværdierne, skriver dagbladet Børsen. Skattestoppet har ganske vist lagt låg på ejendomsværdiskatten, men inden for de nærmeste uger kommer den nye grundvurdering, og her kan boligejerne se, hvor meget deres ejendomsskat kan stige. Ulrikke Ekelund, cheføkonom i BRFkredit, påpeger, at grundskatterne under den borgerlige regering er steget med 4,9 milliarder kroner, og hun forventer en stigning på godt fem milliarder kroner over de kommende fem år.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her