Læsetid: 1 min.

Lettre Internationale inviterer til seminar

29. november 2006

*Lettre Internationale inviterer til det første seminar i rækken 'Ideas and Processes'. Når samtidskunsten optræder i medierne, er det næsten altid for at diskutere et af disse spørgsmål: Hvorfor er et givent kunstværk skandaløst? - eller er det i det hele taget kunst? Lettre vil med seminarrækken slå et slag for den frugtbare dialog mellem samtidskunstnere og teoretikere i forsøg på at skabe et sprog, der kan tale om samtidskunsten uden at trække på gamle kunstbegrebers klichéer.

Til seminarrækken 'Ideas and Processes' har Lettre Internationale inviteret fire af tidens mest nyskabende internationale kunstanalytikere- og historikere til at afholde et seminar sammen med en kunstner efter egen valg. Seminaret 'Consumption and the other Production' den 30. november er det første i en række på fire. Fredag den 8. december har Lettre Internationale inviteret Claire Bishop og Phil Collins. Læs mere på: www.lettre.dk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her