Læsetid: 1 min.

Litteraturfestival i det midtjyske

24. august 2006

oTrekantsområdets Litteraturfestival kan igen i år byde på et stærkt program med mange danske og internationale navne. Festivalen foregår fra den 1.-8. oktober rundt omkring i det midtjyske. Blandt de navne man kan møde er: A. S. Byatt, Einer Mar Gudmundsson, Suzanne Brøgger, Ib Michael og Leif Davidsen. De store trækplastre forventes at blive Litteraturens Dag på Kunstmuseet Trapholt i Kolding, Forfatternes Dag på Vejle Kunstmuseum samt en helt særlige fejring af Dan Turèll. Festivalens hjemmeside åbnes den 1. september: www.litteraturfestival.dk.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu