Læsetid: 1 min.

Live Litteratur

22. august 2006

Fra den 1. -8. oktober afholdes Trekantsområdets Litteraturfestival, hvor der er mulighed for at opleve forskellige former for dansk og international litteratur -live. Der vil blive afholdt Litteraturens dag på Trapholdt Kunstmuseum, hvor 10 af Danmarks mest populære forfattere vil deltage - heriblandt Suzanne Brøgger og Knud Sørensen. Programmet byder også på Forfatterens dag på Vejle Kunstmuseum samt 30 litterære begivenheder over hele trekantsområdet, der dækker byerne Vejle, Fredericia og Kolding. Hele programmet bliver offentliggjort i dag og kan ses på www.litteraturfestival.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her