Læsetid: 3 min.

Lolitasex og popmusik

Den måske lesbiske russiske ungpigeduo t.A.T.u er snart klar med deres anden plade. Den er som bekendt svær, så de har hentet hjælp hos Sting, Eurythmics og Richard Carpenter
16. august 2005

Sex er en sællert. Og i en seksuelt forvreden verden er den russiske popduo t.A.T.u et columbusæg: Lesbisk sex for mindreårige. Orgasme for åben skærm. Tungekys i regnen. Skoleuniform og hvide knæsokker. Ikke noget med frivol lingeri - kun uskyldigt børneundertøj. Kombiner det med iørefaldende popmusik, og du har en verdenssucces. Så nemme er vi forbrugere faktisk, og nu er gode gamle Richard Carpenter (fra Carpenters), Dave Stewart fra Eurythmics og hele den tredje verdens Sting med på legen og gået i samarbejde med de purunge russiske piger om deres næste plade.

t.A.T.u består af de to unge russiske piger Lena Katina og Juliya Volkove, men er mest af alt et koncept udtænkt af psykiateren og reklamemanden Ivan Shapovalov. Konceptet går i al sin enkelhed ud på at kombinere lesbisk lolitasex og popmusik, hvilket indtil videre har vist sig at være noget, verden har hungret efter. For knap to år siden slog de to piger igennem - først i Rusland og Østeuropa, siden i hele verden - og med de to hits "All the Things She Said" og "Not Gonna Get Us" solgte de mere end fem millioner eksemplarer af deres album 200 km/h in the wrong line.

Et stensikkert koncept

Opfinderen Ivan Shapovalov havde mere end 500 hundrede piger til casting på projektet. I måneder gik det overordnede koncept under arbejdstitlen "mindreårig sex", men da Shapovalov havde fundet Lena, indså han, at der måtte en tand ekstra til at overraske i en popverden, hvor Christina Aguilera, Britney Spears og Madonna havde vredet sig i årevis. Således kom Julia til. Et lille skvæt lesbisk ungpigesex blev tilføjet og vupti: t.A.T.u. var klar til at sende deres første single på gaden (efter sigende skulle t.A.T.u i Vesten stå for 'Teenagers Against Tobacco Use' og på russisk for 'ta Tjubit et' (hun elsker hende)).

Som et led af konceptet flød de kulørte magasiner over med rygter og lumre historier om de to pigers indbyrdes forhold og seksuelle udskejelser. Deres første video sluttede af med et minut langt tungekys mellem Lena og Julia i skoleuniform, og i den næste var der en scene, hvor Julia ifølge Shapovalov og de kulørte blade fik en ægte orgasme. Succesen var på skinner.

Den svære toer

Men ligeså hurtig de to unge piger indtog verden med storm, ligeså hurtigt forsvandt de igen. Det har den slags succes'er for vane at gøre, men nu satser Ivan Shapovalov stort på at fortsætte sit projekt. Han har tidligere udtalt, at konceptet var tænkt til at vare flere år, og t.A.T.u.'s fremtid skulle være tilpasset de to pigers udvikling og verdens tendens til at blive sværere at forarge og forbløffe.

Om en lille måned udkommer opfølgeren Dangerous and moving og det, der er kommet frem om udgivelsen, giver det ikke umiddelbart anledning til forargelse - men om ikke andet forbløffelse. t.A.T.u. har hyret Sting til, at spille bas på et af numrene, mens Dave Steward fra Eurythmics har bidraget med en sang og den aldrende Richard Carpenter, der er kendt som den ene halvdel af The Carpenters, er også med på pladen. Så hvis stilen fra debutpladen skal fortsættes, bliver det spændende at se, hvilken rolle de tre herrer vil få i konceptet. Det er ikke sikkert, verden er parat til Ivan Shapovalovs næste stunt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu