Læsetid: 1 min.

Luc Besson stopper

14. september 2006

Luc Bessons nyeste produktion, animationsfilmen 'Arthur og Minimoyserne' har premiere i Frankrig til december. Men det er også den sidste film fra den franske filminstruktørs hånd, som han selv proklamerede det i et radio talk-show i mandags: "Det var det, nu er det slut. Det var en epoke og jeg er glad for at kunne sige, at jeg har lavet ti film, som jeg er stolt af. De er mine børn, og jeg elsker samtlige af dem," sagde han. Luc Besson er blandt andet kendt for filmene: Le Grand Bleu, León og Det femte Element. Animationsfilmen Arthur og Minimoyserne, der har kostet 79 millioner dollars at lave, er bygget over Bessons egen børnebogsserie af samme navn.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu