Læsetid: 1 min.

Lynggaard launcher Leonard

19. december 2006

*Hyldest-filmen Leonard Cohen: I'm Your Man kommer til Danmark på dvd den 30. januar, men forinden bliver den sendt på forpremiere-turné rundt i landet. Ved den første visning i Grand Teatret den 10. januar vil Informations musikanmelder, Cohen-fan Klaus Lynggaard, introducere filmen om den canadiske sanger og eks-munk. Filmen er baseret på interview og filmklip fra Cohens liv og et show i operahuset i Sydney, hvor en lang række stjerner hyldede Cohen ved at spille hans sange. Blandt dem Nick Cave, Jarvis Cocker, Rufus og Martha Wainwright, Anthony, Beth Orton og Linda Thompson.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu