Læsetid: 1 min.

Malere maler Århus irgrøn

28. marts 2007

De seneste to til tre dage har nogen malet busskure, vejskilte og bænke irgrønne ved Højbjerg og Tranbjerg syd for Århus. Ingen aner, hvem den eller de mystiske malere er. Det gælder også Jens Bruun Jørgensen, der er afdelingsingeniør i afdelingen for trafik og veje i Århus Kommune: "Vi ser det som en spøg, men vi er på bar bund i sagen", siger han. Spøgefuglene har ikke sjusket med penslen eller spraydåsen. Alle overflader er omhyggeligt malet helt og aldeles irgrønne, men der er malet forsigtigt uden om skiltenes tavler, så de stadig kan bruges.

Genstandenes størrelse taget i betragtning, mener Jens Bruun Jørgensen, at der må være brugt mange liter maling. Han har aldrig oplevet noget lignende, men har endnu ikke planer om at anmelde sagen til politiet.

"Jeg tror, vi kan vaske det meste af, men jeg håber da, at det snart holder op, siger han.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her