Læsetid: 1 min.

Mel Gibson stopper fynsk øl

29. marts 2007

Og nu har de fået ret, skriver Urban. Keld Andersen, bryghusets ejer, havde ikke tænkt sig at droppe den populære øl, for Braveheart er et meget anvendt ord, som man ikke kan tage patent på. Dels var der en rumænsk konge, der blev kaldt Braveheart for 1.500 år siden, dels en stumfilm fra 1920'erne, der hed Brave Heart. "Vi troede, vi havde en god sag mod dem. Men Patent- og Varemærkestyrelsen gav os alligevel ikke ret, og så vi må stoppe produktionen af vores Braveheart, siger Keld Andersen.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu