Læsetid: 1 min.

Mere genopbygning i Afghanistan

NATO lover at fokusere mere på genopbygningen af Afghanistan end på kampen mod taliban-militsen. Den britiske generalløjtnant David Richards, der ...
2. november 2006

*NATO lover at fokusere mere på genopbygningen af Afghanistan end på kampen mod taliban-militsen. Den britiske generalløjtnant David Richards, der er chef for de i alt 31.000 NATO-soldater i Afghanistan, siger til avisen The Times, at der skal betydelige og synlige forbedringer til, for at få det afghanske folks tillid.

Richards lover, at hovedfokus for NATO-styrkerne til vinter bliver udviklingsprojekter frem for drab på talebanere, skriver avisen. Tirsdag blev tre NATO-soldater dræbt og yderligere en såret af en bombe i det østlige Afghanistan. Taliban tog straks efter ansvaret for drabene på soldaterne, der fandt sted i provinsen Nuristan på grænsen til Pakistan. AFP

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu