Læsetid: 1 min.

Minister vil ikke stoppe aftale

25. august 2006

o Transportminister Flemming Hansen (K) vil ikke forhindre Post Danmark i at uddele Nyhedsavisen i et fælles distributionsselskab med selskabet 365 Media Scandinavia. Selskabet skal fordele uadresserede forsendelser, som ligger inden for rammerne af loven om Post Danmark. Derfor afgør Post Danmark fra kommercielle hensyn, om det går med i det fælles distributionsselskab, forklarer Flemming Hansen. De to selskaber har søgt Konkurrencestyrelsen om godkendelse til at etablere distributionsselskabet. Konkurrence-myndighederne afgør, om distributionsselskabet kan udelukke andre gratisaviser, påpeger ministeren. Ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her