Læsetid: 1 min.

Ministre på flugt

22. september 2006

Thailands afsatte premierminister, Thaksin Shinawatra, er i London, og flere andre tidligere ministre er i Frankrig eller Singapore. Thaksin begav sig først til London fra New York, efter at militæret tog magten i Thailand ved et kup i tirsdags, men mange af hans ministre, plus deres familier, var allerede rejst på 'ikke-planlagte' udlandsbesøg i dagene op til kuppet. To, der ikke nåede at flygte, er vice-premierminister Chidchai Vanasatidya og Thaksins stabschef, Prommin Lertsuridej. De holdes begge i husarrest af det nye militærstyre, der ifølge militærets oplysninger har fået den indflydelsesrige konges bemyndigelse til i en overgangsperiode at lede Det Administrative Reformråd, som nu regerer i Thailand.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her