Læsetid: 1 min.

Mobning, debat og kulturbus

13. oktober 2006

*I aften åbner Københavns gader, museer, biblioteker, spillesteder, offentlige institutioner og kirker dørene i anledning af Kulturnatten 2006. Det er 14. år i træk, Kulturnatten indtager hovedstaden. I år med over 300 forskellige arrangementer indendørs og udendørs. Mange ministerier, Højesteret og Politigården holder ekstraordinært åbent for alle interesserede. Som andre år vil der også være åbent på Christiansborg og på Rådhuset, som er de steder, der plejer at trække flest besøgende. Hvis man har lyst til noget med sandsynligvis mere bid i, kan man møde op til live-integrationsdebat på Hovedbiblioteket, hvor Pia Kjærsgaard, Marianne Jelved, Integrationsminister Rikke Hvilshøj og Ritt Bjerregaard deltager. Center for Menneskerettigheder sætter fokus på mobning - mød op og bliv udsat. Kulturnatten byder også på døde forfattere på Assistens Kirkegård. En guide vil tage de besøgende med på besøg på kirkegården, hvor mange store kulturpersonligheder hviler. Flere grave kan opleves i gravkapellerne under Sankt Petri Kirke, hvor der normalt ikke er adgang. Buslinje 3A er i dagens anledning omdannet til Kulturbus, hvor Moving People opfører forestillingen The Human Clinic på turen. Udstillinger holder også åbent overalt, men se mere på www.kulturnatten.dk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her