Læsetid: 1 min.

Musik i Øresundsregionen

28. september 2006

Fra i dag og frem til den 29. oktober kan danskere og svenskere mødes på tværs af Øresund til en musikfestival, der hylder den russiske komponist Dmitrij Sjostakovitj. Sjostakovitj ville i år have kunne fejre sin 100 års fødselsdag, og nu gør musikfestivalen Music Around 2006 det muligt for alle at høre hans 15 symfonier, spillet af syv forskellige symfoniorkestre - fem af Øresundsregionens egne orkestre, heriblandt DR's symfoniorkester, og to gæsteorkestre.

Festivalen finder primært sted i København, Malmø og Helsingborg, og på programmet er også kammermusik, koncerter for børn og unge samt teaterforestillinger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her