Læsetid: 1 min.

NKT flytter ind på AAU

16. oktober 2006

*Brøndby-virksomheden NKT Flexibles flytter en del af sin udviklingsafdeling ind på Aalborg Universitet. NKT Flexibles udvikler og producerer fleksible undersøiske rørledninger og leverer produkter til offshore olie- og gasindustri, vandforsyningsindustri og den kemiske industri. Virksomheden har på et tidligere tidspunkt haft en mindre samarbejdsaftale med AAU, men fremover vil NKT Flexibles' nordjyske udviklingsafdeling være placeret i selve universitetsområdet. "Fremover vil vi i NKT Flexibles få udbytte af vigtig teknologisk forskning af strategisk betydning, for eksempel inden for materialeteknologi og mekanisk systemdesign," forklarer Jan Rytter, der er leder af virksomhedens aalborgensiske udviklingsafdeling.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her