Læsetid: 1 min.

Ny MS-general-sekretær

24. august 2006

o Frans Mikael Jansen bliver ny generalsekretær i Mellemfolkeligt Samvirke.

Den 52-årige Jansen har over 20 års international erfaring med ledelse, strategi- og organisationsudvikling samt politik-, lobby- og informationsarbejde fra en lang række organisationer og det private erhvervsliv.

Han har blandt andet været generalsekretær og leder af projektafdelingen i u-landsorganisationen Ibis, direktør for konsulentfirmaet International Development Partners, kursuskoordinator i Dansk Røde Kors i Malawi, udviklingsarbejder for Mellemfolkeligt Samvirke i Tanzania og rådgiver og leder af Danidas program for god regeringsførelse i Uganda.

Frans Mikael Jansen afløser Lars Udsholt, som søger nye udfordringer efter knap fire år på posten.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her