Læsetid: 1 min.

Nye litterære løjer på Lab

5. oktober 2006

Trisse Gejl, der så grundigt blev taget i skole af Berlingskes Bent Blüdnikow for "at tegne stereotype billeder af usympatiske højrepopulister", i sin nye roman Patriarken, er blandt de indbudte oplæsere ved denne aftens Øverste Kirurgiske-soiré. Høres kan også udgivelsesaktuelle Ursula Andkjær Olsen i et helt nyt toneleje, foruden andre fremtrædende forfattere som Harald Voetmann Christiansen, Jens Blendstrup og Thomas Krogsbøl. De litterære løjer finder sted kl. 20 i Kirurgernes sædvanlige højloftede laboratorium LAB, som er beliggende Vesterbrogade 107B i København, og er ganske gratis at overvære.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her