Læsetid: 1 min.

Nye specialer på blog.information.dk

17. marts 2006

- Thomas Augsburgs speciale 'Det Globale Gennembrud - Salman Rushdies De Sataniske Vers som global dannelsesroman i lyset af Mikhail Bakhtins romanfilosofi' argumenterer for, at De Sataniske Vers med sit nye dannelsesideal var farlig for ayatollahen.

- Sine Tofte Hannibals speciale 'De Andres Tanker - teatret som brobygger mellem individ og samfund' om Betty Nansens virkelighedsteater.

- Mette Krabbes speciale 'Et spørgsmål om viden' i religionssociologi om unge danske muslimer, der langt fra følger deres imamer blindt.

- Malene Charlotte Larsens speciale 'Ungdom, venskab og identitet - en etnografisk undersøgelse af unges brug af hjemmesiden Arto'

- Karolin E. Lovéns speciale 'Et folkestyre i forvitring eller med forsat demokratisk livskraft?', der sammenligner den norske og danske magtudredning for at undersøge og forklare, hvordan demokratiet kan være sundt og i udvikling i Danmark og usundt og truet i Norge.

- Lasse Kristensens speciale 'Tjekkoslovakiets eksempel - Et etnologisk bidrag til debatten om kommunisternes kultur og den kolde krig', der på baggrund af en arkiv- og interviewundersøgelse dykker ned i de konkrete ideologiske relationer mellem skandinaviske kommunister og Tjekkoslovakiet i årene efter Anden Verdenskrig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her