Læsetid: 1 min.

Opblødning i sag om tvangsflytning

12. marts 2007

I en pressemeddelelse skriver fakultetets ledelse, at det "som udgangspunkt" er frivilligt for de lægestuderende, om de ønsker at studere et semester eller flere ved Aalborg Sygehus. Og efter et møde mellem fakultetets ledelse og de studerende har de studerende også fået indtryk af, at ledelsen har lyttet til kritikken.

"Vi finder fortsat tanken om lodtrækning og tvangsflytning for nuværende studerende uacceptabel i forhold til de studerendes familiære, sociale og økonomiske forhold. Vi er derfor meget glade for den åbning, der er kommet fra universitetets side," siger Mikkel Fode, uddannelsesordfører for Foreningen af Danske Lægestuderende. Fakultetsledelsen og de studerende mødes igen på onsdag for at drøfte sagen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her