Læsetid: 1 min.

Oprørere vil forhandle med regering

13. september 2006

De Tamilske Tigres, LTTE, lederskab er parat til forhandlinger med Sri Lankas regering i Cololombo for at stoppe de seneste ugers borgerkrig og forhindre nye blodige slag. Samtidig advarede lederskabet om, at hvis regeringshæren fortsætter sin igangværende offensiv mod LTTE, vil borgerkrigen spredes til hele Sri Lanka og ikke kun finde sted i den nordlige del af landet, hvor oprørerne har deres højborge. "Mulighederne for forhandlinger vil være meget større, hvis regeringen stopper sine angreb," sagde Tamil Eelam, der er leder for LTTE's politiske fløj. Mandag beskyldte LTTE regeringen i hovedstaden Colombo for at undergrave partnernes våbenhvile. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her