Læsetid: 1 min.

Oprustning af den offentlige sektor

14. september 2006

Socialdemokraterne vil skabe "verdens bedste offentlige sektor" med et papir, som Hillerøds borgmester, Nick Hækkerup, skal være forreste pennefører for. Hækkerup, som også er næstformand i partiet, skal stå i spidsen for en arbejdsgruppe, der nedsættes på et partistyrelsesmøde fredag i næste uge, dagen før den socialdemokratiske kongres i Aalborg.

Gruppen skal arbejde i et år og fremlægge sine resultater på partikongressen næste år. Dens arbejde bliver en vigtig del af Socialdemokraternes kamp for at vinde næste valg og et modspil til regeringens kvalitetsreform.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu