Læsetid: 1 min.

Otte nye æresdoktorer

17. november 2006

I går blev otte markante forskere æresdoktorer ved Københavns Universitet i forbindelse med årsfesten.

Æresdoktorerne har alle ydet en betydningsfuld forskningsindsats på internationalt niveau. Følgende professorer har fået graden:

* Den teologiske æresdoktorgrad: Professor Dr. Ingolf U. Dalferth, Institut für Hermeneutik und Religionsphilosophie an der Theologischen Fakultät der Universität Zürich.

* Den juridiske æresdoktorgrad: Professor, dr. juris. Viggo Hagstrøm, Det Juridiske Fakultet, Universitetet i Oslo og Professor, juris dr. Kaarlo Tuori, Det Juridiske Fakultet, Universitetet i Helsinki.

* Den medicinske æresdoktorgrad: Professor, Ph.D. Yihai Cao, Microbiology and Tumor Biology Center, Karolinska Instituttet.* Den filosofiske æresdoktorgrad: Professor Benjamin Rampton, Department of Education and Professional Studies, University of London og Professor Dr. Erika Fischer-Lichte, Institut für Theaterwissenschaft, Freie Universität Berlin.

* Den naturvidenskabelige æresdoktorgrad: Professor Ricardo Giacconi, Dept. of Physics & Astronomy, John Hopkins University og Dr. Timothy John Wallington, Scientific Research Laboratories, Ford Motor Company.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her