Læsetid: 1 min.

Overenskomst-forlig i industrien

26. februar 2007

Forhandlingerne begyndte i januar og brød sammen undervejs, men efter en bestemt opfordring fra forligsmanden er CO-Industri og Dansk Industri nu enige om rammerne. Industriens parter er enige om en treårig overenskomst. Pensionsbidraget vil 1. juli 2009 være steget til 12 procent. Der oprettes også en kompetencefond. Dermed er vejen banet for de mange øvrige forhandlere, der skal have hundredvis af overenskomster på plads. Alle overenskomster udløber 1. marts, men der sendes ingen konfliktvarsler, så længe der forhandles.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu