Læsetid: 1 min.

Pakistansk luftangreb på koranskole

Kamphelikoptere fra den pakistanske hær angreb i går en koranskole og dræbte omkring 80 formodede militante, oplyste den pakistanske general Shauk...
31. oktober 2006

*Kamphelikoptere fra den pakistanske hær angreb i går en koranskole og dræbte omkring 80 formodede militante, oplyste den pakistanske general Shaukat Sultan mandag. Skolen, eller madrasa'en, var angiveligt ledet af Maulana Liaqatullah, der støtter Taleban, og som er efterlyst for at rekruttere folk til al-Qaeda. Ifølge Sultan blev skolen brugt som træningsanlæg for militante og stort set alle, der befandt sig i bygningen, blev dræbt, mens tre blev kørt på hospitalet. Den pakistanske general sagde, at der angiveligt ikke var nogen fremtrædende oprørsledere til stede i bygningen, men flere embedsmænd har sagt, at skolens leder, Maulana Liaqatullah, var blandt de dræbte. AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her