Læsetid: 1 min.

Patti Schmidt på Christiania

20. september 2006

Patti Schmidt har siden hun debuteret i 1975 med albummet Horses inspireret utallige rockmusikere. Torsdag den 28. september fortolkes hendes numre af 13 danske sangerinder og en amerikansk i Den Grå Hal på Christiania, skriver musikmagasinet GAFFA. Arrangementet hedder People Have the Power og blandt solisterne er Sharin Foo (The Ravonettes), Aud Wilken, Alberte Winding og Nicole Atkins (US). De vil blive akkompagneret af et husorkester med bl.a. kapelmester Søren Kjærgaard og eks-Gasolin-bassist Willi Jønsson. Aftenen byder også på digtoplæsninger og små special guest overraskelser. Dørene åbner klokken 20.00.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her