Læsetid: 1 min.

Politiet rykker ikke ind mod Århus-blokader

26. september 2006

Politiet i Århus rykker ikke ud for at fjerne forældre, der i disse dage blokerer børneinstitutioner i Århus. Det stod klart efter et møde mandag med politiet og kommunens børne- og ungeforvaltning. I kommunen satser man på, at blokaderne er ved at gå i sig selv. Antallet af forældreblokader faldt fra 228 fredag til 98 mandag. "Der har været en glædelig udvikling i aktionerne, som jeg ser som et udtryk for, at folk gerne vil følge loven, og at vi dermed kan undgå politiets medvirken," siger børne- og ungerådmand Louise Gade(V). Antallet af strejkeramte institutioner vokser dog. Samtidig varsler flere folkeskoler sympatistrejker tirsdag. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her