Læsetid: 1 min.

Post Danmark siger farvel

9. februar 2007

i det fælles distributionsselskab, Morgendistribution Danmark A/S.

Samarbejdet har været udsat for en langsom kvælning siden august, da Konkurrencerådet sagde god for det nye distributionsselskab, men isamtidig pålagde Post Danmark en lang række begrænsninger. Blandt andet måtte postvæsnet ikke udlevere nøgler til opgange eller stille administrativt personale til rådighed. eller tage kundedatabaser med over i det ny selskab. "Vi må nu konstatere, at vi ikke kan få opfyldt vores forventninger til dette område. De begrænsninger, som konkurrencemyndighederne har lagt ind, gør os reelt til en passiv investor," siger administrerende direktør Helge Israelsen fra Post Danmark.

Han skønner, at virksomheden har tabt omkring 10 millioner kroner på sit engagement i Morgendistribution Danmark.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her