Læsetid: 1 min.

Prodi til kamp mod mafiaen

3. november 2006

*Italiens mafiaplagede by Napoli fik i går besøg af Italiens premierminister, Romano Prodi, der præsenterede en ny plan for kampen mod den organiserede kriminalitet i byen. Alene inden for de seneste 10 dage er 12 mennesker blevet dræbt i byen. Endnu et blodigt opgør fandt sted tidligt i går, da en 34-årig mand blev angrebet, og han er i kritisk tilstand. Napolis mafia, Camorraen, menes at stå bag. Italiens regering har allerede sagt, at politistyrken i byen vil blive styrket med 1.000 mand fra den 9. november. I forvejen er der 13.000 betjente i Napolis politikorps. Indtil videre har regeringen afvist at sætte hæren ind. Ledigheden i Napoli ligger på mindst 25 procent. Landsgennemsnittet ligger på syv procent.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her