Læsetid: 1 min.

Program klar for Copenhagen Jazz Festival 2007

24. maj 2007

Allerede nu foreligger det 160 sider store program med over 900 koncerter, ligesom årets festivalplakat, skabt af multikunstneren Henrik Vibskov, er blevet lanceret. Festivalen byder på musik i alle farver fra gratis livejazz på byens torve til betalingskoncerter med verdensstjerner som Mavis Staples, Jan Garbarek, McCoy Tyner, Joshua Redman, George Clinton og Eliane Elias. Blandt nye tiltag er ungdomsbilletter, JazzU26, for lyttere under 26 år til otte af festivalens store koncerter. I dag er der officiel præsentation af programmet i Rådhusets Have kl. 16, og ved samme lejlighed vil der blive uddelt 1.000 programmer til folk på Rådhuspladsen. Meget mere på www.jazzfestival.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her