Læsetid: 2 min.

Pyramidalsk fred

Pyramider forvandler rummets struktur, og hvis de er bygget rigtigt, bevæger naturen, miljøet og levende væseners psyke sig i retning af harmoni og fred, mener russisk rigmand
2. januar 2006

MOSKVA - Bindegal eller genial? Aleksandr Golod er ligeglad, for han har en mission. Han vil skabe fred og harmoni i verden, han vil stoppe krigen i Tjetjenien, Irak og Mellemøsten. Han mener, at han kan forhindre nye store naturkatastrofer, orkaner, oversvømmelser med død og ødelæggelser, som dem, verden har været vidne til på det sidste. Han er overbevist om, at han kan forhindre fugleinfluenzaen i at brede sig og blive til en verdensomspændende epidemi. Folk vil holde op med at køre for vildt, dræbe hinanden, tage narko og drikke sig fulde, de vil ikke længere ryge, se dårligt tv, æde usund mad, de vil komme i harmoni med sig selv, naturen, tilværelsen, universet.

Midlet? Gammelkendt - pyramider, som Jordens befolkning med Aleksandr Golods udtryk har bygget og været fascineret af i millioner af år.

"Pyramider forvandler rummets struktur, og hvis de er bygget rigtigt, bevæger naturen, miljøet og levende væseners psyke sig i retning af harmoni og fred", siger Golod ved sit hidtil største projekt - den 44 meter høje pyramide 38 kilometer uden for Moskva ved Moskva-Riga landevejen.

Aleksandr Golod er ikke en hr. hvemsomhelst. Han er direktør for en stor militærindustriel virksomhed, uddannet fysiker, og hans Mercedes vidner om, at han har penge. Mange penge.

"Pyramider er bare min hobby, som jeg har beskæftiget mig med i 15 år. Jeg kunne sagtens leve i fred og ro for min gode løn, men jeg har selv finansieret opførelsen af 30 pyramider i det tidligere Sovjetunionen. Og min forskning i deres effekt viser, at de bringer harmoni i alle henseender. For eksempel er dødstallet og antallet at overtrædelser af regelmenterne i fangelejrene faldet med 400 procent i et område, hvor jeg har bygget en pyramide," siger Golod, der langt fra virker som en forvirret healer.

Pyramidernes gåde

Han fortæller videre, at hans pyramider dels er genstand for selveste det Russiske Videnskabernes Akademis opmærksomhed, dels har vakt interesse i den russiske hær og hos KGB's efterfølger FSB. "Seriøse forskere fra Akademiet er med til at forske i pyramidernes gåde, som vi langt fra har afsløret. Flyvevåbnet har opført modeller af pyramider ved militære lufthavne. Og jeg har længe været i forhandlinger med Forsvarets Generalstab om opførelsen af pyramider i Tjetjenien for endegyldigt at få sat en stopper for blodsudgydelserne. Men jeg bliver modarbejdet af folk, som mener, at min løsning er på grænsen mellem mysticisme og videnskab. Men jeg giver ikke op, for jeg ved, at pyramiderne igennem millioner af år har været løsningen på menneskehedens og universets selvskabte problemer."

Aleksandr Goldod, hvis pyramider er konstrueret af gennemsigtige materialer udviklet af det sovjetiske millitær, siger endvidere, at FSB er indstillet på at opstille pyramider ved skoler og markedspladser for at forhindre terror som i Beslan og Naltjik.

"Jeg ville ønske, at jeg kunne forklare pyramidernes mysterium. Jeg har selv studeret dem i både Ægypten og i Sydamerika, jeg har forstået, at der er en kosmisk forbindelse til stjernerne, men jeg tror ikke, at vi nogensinde helt vil kunne forklare pyramidernes mystiske betydning for miljø og psyke," siger han med et bedrøvet smil.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her